BS Bygg & Allservice

God kväll, god kväll! Vad kul att du kom in på bloggen idag för att se vad det är jag ska prata om. Enligt statistiken är det allt fler personer som kommer in på min blogg och jag får även en del önskemål från er läsare om vad det är ni vill att jag ska ta upp. Det är flera av er som haft frågor om vilket företag inom bygg i Sundsvall det är jag anlitade för det där murnings- och putsjobbet som jag pratat med er om tidigare. 

Jag har ett hus i Sundsvall som håller på att genomgå en förvandling från den fula ankungen till den vackra svanen. En del har jag gjort själv, men jag är inget proffs, och till vissa saker känns det ändå bäst att ta hjälp av dem som är utbildade . Mur- och putsjobb kräver expertkunskaper så det skulle jag aldrig göra själv. Jag fick höra av en granne att BS Bygg & Allservice är ett företag som skulle vara duktiga både på detta men även på en hel del annat inom bygg och renovering. Jag tog tacksamt emot tipset eftersom jag inte kände till något företag verksamma inom bygg här i Sundsvall då jag är rätt så nyinflyttad. Jag fick god hjälp av BS Bygg & Allservice och nu är jobbet klart. De anställda på det här företaget är otroligt duktiga inom de flesta områden i branschen, så om även du behöver hjälp med bygg i Sundsvall med omnejd behöver du inte känna någon oro över att inte kunna få den hjälp som du behöver. Jag vill råda er till att höra av er till BS Bygg & Allservice om ni har något bygg- eller renoveringsprojekt som ska genomföras.