Nu är huset målat och tapetserat

Hej på er allihopa och god morgon. Jag älskar livet på landet mitt emellan Sundsvall och Gävle. Jag ångrar inte en sekund att jag flyttade hit även om jag ibland har ifrågasatt vad jag gett mig in i eftersom huset är gammalt och i behov av olika renoveringar. Det gäller att ta det lugnt och inte stressa upp sig. Det är en devis jag försöker leva efter, därför tog jag hjälp av en målare i Gävle när det var dags att måla och tapetsera om. 

Det är en sådan sak som jag kände skulle bespara mig en hel del tid, och eftersom alla privatpersoner får använda sig av ROT-avdraget blir det så prisvärt med den här hjälpen, hade jag köpte all färg och tapeter själv hade det blivit nästan lika dyrt som att anlita denna målare i Gävle så jag tyckte att det var en bra sak att göra. Jag vill tipsa er i dagens inlägg om Grönvalls Måleri i Gävle, ett företag som jag tycker varit otroligt skickliga, de har sett till att höja husets standard med flera nivåer. Jag vill rikta ett stort tack till min kollega som gav mig rådet att vända mig till dessa målare i Gävle och jag hoppas nu att kunna få bidraga med något till er, mina kära läsare, genom att tala om för er som behöver hjälp inom måleri och befinner er här i Gävle med omnejd att ni i sådana fall kan kontakta Grönvalls Måleri i Gävle och deras målare i Gävle för att se hur de på bästa sätt kan hjälpa även er. Om det är något ni funderar på så kan ni alltid höra av er till Grönvalls Måleri i Gävle, deras kontaktuppgifter finns på hemsidan, och dit kommer ni snabbast om ni klickar på länken.