Jag erkände att jag var en beroende

Hej där på er alla. Jag har ett problem som jag har hittat en lösning på. Jag är en beroende, en sockerberoende, och att vara sockerberoende och bo i Östersund innebär att det går att få hjälp på nära håll. Jag har vänt mig till företaget Kvärnstens Hälsa & Rehabilitering, det är alltså ett företag som behandlar beroendesjukdomen när den har manifesterats i ett sockerberoende.  

Det är klart att när det handlar om ett beroende så finns det flera aspekter på detta än den rent fysiska. Jag ska inte gå in på djupet på detta mer än att det givetvis handlar en hel del om känslor, jag bedövade mig med socker, andra tar något annat. Sedan blev det så att när jag väl hade börjat kunde jag inte sluta, en är för mycket och tusen aldrig nog. Då blev även kroppen kemiskt beroende av socker, så det har betytt mycket för mig när jag väl kom till insikt, att det går att få hjälp för sitt sockerberoende i Östersund på Kvärnstens Hälsa & Rehabilitering. Kanske har du funderat över om även du har problem med att du äter för mycket socker. Kanske har du inte tänkt på det som ett beroende men ändå insett att något varit fel? Har du haft svårt att låtsa bli att äta även om du hade lovat dig själv att spara läsken och godiset tills på lördagen? Om du på något sätt funderar över det här så är det möjligt att du verkligen har ett sockerberoende. Om du vill få hjälp för det här kan du alltid vända dig till Kvärnstens Hälsa & Rehabilitering för på det här företaget är de experter inom det här området och har hjälpt många i Östersund att bli kvitt sitt sockerberoende.